مواد لازم برای میگو پلو مجلسی
- میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
- برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
- پیاز : 1 عدد
- هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
- خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
- زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
- جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
- پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
- شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
- آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه
- نمک : به میزان لازم
اشپزی
خوری ,قاشق ,غذا ,یک ,چهارم ,خلال ,قاشق غذا ,غذا خوری ,3 قاشق ,و یک ,2 قاشقمنبع
طرز تهیه سالاد ماکارونی به همراه دستور پخت دو غذای خوشمزه دیگر
طرز تهیه میگو پلو مجلسی به همراه دو دستور غذای دیگر
دستور تهیه 3 غذای خوشمزه
طرز تهیه 3 نوع مربای تابستانی
طرز تهیه انواع سوپ